Матьо М., привлечен като обвиняем  затова, че на 30 юли

...
Матьо М., привлечен като обвиняем  затова, че на 30 юли
Коментари Харесай

Пуснаха под гаранция от 1200 лв. възрастен мъж, разследван за продажба на кокаин

 Матьо М., притеглен като обвиняем  по тази причина, че на 30 юли тази година  в с. Ушинци, област Разград държал, с цел да популяризира кокаин ще търпи мярка за неотклонение " парична гаранция “ в размер на 1200 лева Днес състав на Варненския апелативен съд удостовери определение на Оценка за съвместимост – Разград от 2 август и остави без почитание митинга на прокуратурата, против избраната парична гаранция.

Пресслужбата на Апелативен съд – Варна напомня, че на 30 юли тази година мъжът управлявал автомобил " Мерцедес “, когато в село Ушинци бил спрян за инспекция от полицейски чиновници. При претършуване на колата в четири найлонови торбички чиновниците на реда разкрили бяло вещество, което при теста реагирало на кокаин. Общото количество на кокаина е 43,40  грама. Намерена била и електронна везна в автомобила. 68 годишният мъж направил цялостни признания.

Въззивната апелативна инстанция показа законосъобразните заключения на съда в Разград, определил първичната мярка за процесуална насила. Прокурорът от Апелативна прокуратура от своя страна не поддържа митинга на сътрудниците си от Разград. Не се спори за съществуването на обосновано съмнение, че обвиненият е съпричастен към действието, за което е разследван. И този съд намира, че не са налице останалите предпоставки за взимане на най-тежката мярка " Задържане под стража “. Действително Матьо М. е бил осъждан, само че от това не може да се направи извод за съществуването на действителна заплаха от укриване и осъществяване на закононарушение.

Семейното, материалното състояние и имотното положение на обвинения, както и цялостните признания, в това число и за аргументите да предприеме противоправната активност стимулират и Варненския апелативен съд за извода, че в сегашния миг съответната мярка за неотклонение по отношение на Матьо М., притеглен като обвиняем  по тази причина,  че на 30 юли тази година  в с. Ушинци държал, с цел да популяризира кокаин е парична гаранция в размер на 1200лв.

Определението на Апелативен съд – Варна е дефинитивно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР